Vir: Ekipa24
Tekma med Celjem in Mariborom je imela tudi tretji polčas, v glavni vlogi katerega naj bi bila dva nogometaša Maribora, in sicer Ilija Martinović in Blaž Vrhovec, razkriva Ekipa24.

Po poročanju Ekipe24 naj bi nogometaša Maribora Ilija Martinović in Blaž Vrhovec poraz na štajerskem derbiju sprejela (zelo) slabo. 

Po koncu tekme naj bi nogometaša z roko in nogo udarjala po vratih na vhodu v hodnik in ju poškodovala, razkriva Ekipa24. Poškodovan naj bi bil celo inventar v garderobi in še ena vrata.

Obnašanje Martinovića in Vrhovca naj bi opazil tudi delegat tekme, proti obema nogometašema pa naj bi že stekla preiskava. Kakšna kazen sledi in ali sploh, še ni znano.

Spomnimo ...

Martinović je na spopadu v Celju zabil avtogol, odrezal pa se ni niti pri posredovanju pri zmagovitem golu Celjanov.

Vrhovec, ki je pred prihodom v Maribor igral za Celje in bil tudi kapetan grofov, pa je v igro prišel v drugem polčasu, a svojemu klubu ni uspel priigrati zmage.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Lepec (nepreverjen)

V zapor z njima + matko usrane...to je folklora MB nogometašev. VSAKA ČAST!!!!! Primitivci

crveni (nepreverjen)

Škoda da si delata ta dva nogometaša sramoto,saj če smo odkriti Maribor že slavi 2. mesto pred NŠ MURO,katera bo zasedla zasluženo 3. mesto v 1SNL.----1.OLIMPIJA--

Haja (nepreverjen)

Moč naj kažeta na igrišču, ne v slačilnici. Drugič pa naj pred tekmo igralcem pokažejo gol v katerega naj spravijo žogo. Eni imajo očitno probleme s tem. 🤣 🤣 🤣

Starejše novice