Foto: Jure Banfi
Za igralce Nogometnega kluba Maribor je bil danes prvi delovni dan – začeli so z uvodnim treningom.

Do 6. januarja so igralci še vsak na svojem koncu, danes pa je zanje prvi delovni dan v novem letu, pričeli so s prvim treningom. Trenutne aktivnosti igralcev Nogometnega kluba Maribor potekajo po individualnem programu.

Foto: Jure Banfi

Kot je že v ustaljeni navadi, je bil zbor nogometašev na skupni večerji 6. januarja, prvi delovni dan pa je se je z uvodnim treningom v Ljudskem vrtu začel danes.

Foto: Jure Banfi

Pred današnjim uvodnim treningom je Darko Milanič povedal: »Danes bomo malo prilagojeno trenirali, plan je bil sicer drugačen, a nam z gretjem ni uspelo odtaliti igrišča, zato bomo improvizirali v dvorani. Upam, da bomo jutri lahko šli na glavno igrišče in da bomo lahko normalno nogometno trenirali. «

Foto: Jure Banfi

Program pripravljalnega obdobja je razdelan do potankosti, lokacije ostajajo nespremenjene. Do prve tekme spomladanskega dela, to bo derbi v Ljudskem vrtu, 22. februarja, v običajnih treh pripravljalnih bazah, Ljudski vrt – Moravske Toplice – Antalya.

Foto: Jure Banfi

Uvodni del aktivnosti bo potekal v Ljudskem vrtu, med 16. in 21. januarjem, tako imenovana vijolična pripravljalna baza bo v Moravskih Toplicah, osrednji del pa bo od 26. januarja do 9. februarja tudi tokrat, že devetič zapored, v Antalyji. 

Foto: Jure Banfi

Zaenkrat imajo v klubu potrjenih sedem tekmovalnih preizkušenj, tri v domačem okolju in štiri v Turčiji.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Legionar (nepreverjen)

Baletni klub NK Maribor !

Starejše novice