Foto: Jure Banfi
Dan s športniki invalidi, ulična košarka 3 na 3 za Pokal Maribora in še in še ... Naj živi Evropski teden športa!

Na Trgu Leona Štuklja športnega duha ne manjka niti danes. Med 10. in 15. uro je potekala predstavitev Dravske kolesarske poti. Med 10. in 12. uro je Osnovna šola Gustava Šiliha priredila športne aktivnosti za osebe s posebnimi potrebami, med 14. in 16. uro pa so največji mariborski trg obiskali športniki invalidi.

Med 13. in 17. uro so ljubitelji košarke dočakali zanimiv turnir v ulični košarki 3 na 3 za Pokal Maribora, vse do 2.30 pa bo potekal Švic fest. Med 16. in 19. uro se boste sredi Trga Leona Štuklja lahko preizkusili še v strelu na gol in na hokejskem poligonu.

Športne aktivnosti so potekale tudi na drugih lokacijah. Tako je Zavod za turizem Maribor - Pohorje pripravil kolesarjenje po trasi Dravske kolesarske poti, na atletskem stadionu Poljane pa je potekalo ekipno področno prvenstvo v atletiki za srednje in osnovne šole. Popoldne so se s spodnje postaje Vzpenjače peš podali na Pohorje do Svetega Bolfenka, v UŠC Maribor pa bo zvečer potekalo športno plezanje in nordijska hoja.

Takšno pa je bilo dogajanje na Trgu Leona Štuklja minule dni ...

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice