Foto: Jure Banfi
Moštvu se je priključil Mirko Mutavčić, prvega treninga vijol’čnih se je udeležilo 24 igralcev.

Nov vijol’čni projekt se je začel s 24-člansko zasedbo, prvi trening v Ljudskem vrtu pa so oddelali Ažbe Jug, Jasmin Handanović, Kenan Pirić, Marko Pridgar, Nino Irgolič, Ilija Martinović, Aleks Pihler, Luka Uskoković, Luka Koblar, Žiga Obreht, Žan Kolmanič, Belmin Bobarić, Felipe Santos, Mirko Mutavčić, Blaž Vrhovec, Amir Dervišević, Jan Repas, Rudi Požeg Vancaš, Andrej Kotnik, Gregor Bajde, Marcos Tavares, Jan Mlakar, Aljoša Matko in Jasmin Mešanović.

Trener vijoličastih Mauro Camoranesi je zaradi stika z okuženo osebo v preventivni samoizolaciji, športni direktor Oliver Bogatinov je tako namesto njega med drugim pojasnil tudi, zakaj si je Alexandru Cretu vzel dan počitka več in se ni pojavil na zboru. Kot je dejal, bo zanj sprejeta odločitev v skladu s klubskim pravilnikom.

Nemanja Mitrović ostaja v režimu okrevanja, Denis Klinar in Špiro Peričić sta se poškodovala med opravljanjem individualnega programa, Rok Kronaveter je bil pozitiven na covid-19 testu, Martin Milec se zaradi kazni še ne sme pridružiti moštvu.

V primerjavi z jesenskim delom nista več zraven Mitja Viler, ki je odšel na lastno pobudo, in Rene Mihelič, ki mu je potekla pogodba. 

Poglejte, kako o pripravah razmišlja Jan Mlakar.

Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi
Foto: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Domacim pubecom pogodbe.Vedno so od drugod vec vredni

11 (nepreverjen)

Vidim, da ta Mlakar rad dosti filozofira. Raje naj popravi svojo formo katera rapidno pada.

dd (nepreverjen)

njegova forma je padla že leto pa pol nazaj, v drugi angleški ligi je bil posojen v 2 kluba in je odigral ravno 117 minut v celem letu lol

In reply to by 11 (nepreverjen)

Starejše novice