Na katero barvo najprej pomislite ob omembi Ljudskega vrta? Zagotovo ne na črno-belo. Prav ta barvna kombinacija pa danes izstopa na tribunah mariborskega stadiona.

Gre morda za šaljivo domislico navijačev Mure pred nedeljskim derbijem Mure in Maribora v soboški Fazaneriji? Brez skrbi, ne gre za to.

Polovična zasedenost stadiona

Sedeži na tribunah Ljudskega vrta so črno-belo podobo dobili zaradi zadnjih ukrepov proti širjenju koronavirusa.

Glede na zadnje vladne ukrepe je za tekmo s Tottenhamom dovoljena samo polovična zasedenost stadiona. To pomeni, da je lahko zaseden samo vsak drugi sedež, vmes pa mora biti eno sedišče prosto.

Tako lahko zapišemo, da bomo po zaslugi ukrepov pristojnih služb na zadnji domači evropski tekmi Mure deležni tudi posebne koreografije.

Sedežni red bo spremenjen

Zaradi teh ukrepov bo na četrtkovi tekmi spremenjen tudi sedežni red, pri Muri pa imetnike vstopnic pozivajo k razumevanju, saj nekateri ne boste mogli sedeti na mestih, ki so vam pripadala ob nakupu vstopnice.

Za vstop na tribuno je potrebno izpolnjevanje PCT pogoja ob predložitvi osebnega dokumenta, obvezna pa je tudi uporaba zaščitne maske.

V izogib gneči in morebitni zamudi pa tudi tokrat velja poziv, da se na svoje mesto na tribuni odpravite nekaj minut prej.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
amiminitis

Zakaj sedaj ne prikažete zahodne tribune, s tako pomembnim lokom, da ljudje vidijo kam je šlo 8 mio, za to skropucalo.

Kukuhahabd (nepreverjen)

Ti si ziher z Dupleka ne?

In reply to by amiminitis

Surfeiter (nepreverjen)

Iz Rač!

In reply to by Kukuhahabd (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

V glavnem polanec. He,he,..

In reply to by Surfeiter (nepreverjen)

Starejše novice