FOTO: Jure Banfi
Nogometaši Maribora so v Ljudskem vrtu na pripravljalni tekmi s kar 8:1 odpravili avstrijskega četrtoligaša Bad Radkersburg.

Vijoličastim se je pridružilo tudi šest reprezentantov, nasproti pa jim je stal avstrijski četrtoligaš iz avstrijske Radgone. Pri sosedih nastopajo tudi številni znanci slovenskih zelenic, med drugim tudi nekdanji član Maribora Armend Sprečo. Trener Bad Radkersburga je nekdanji odlični branilec Maribora Marinko Šarkezi.

NK MARIBOR - prvi polčas: Pirić, Klinar, Rajčević, Šuler, Viler, Cretu, Dervišević, Kramarič, Bajde, Mlakar, Zahović. Drugi polčas: Handanović, Kramarič (66' Štor), Ivković, Koblar, Uskoković, Pihler, Hotić, Felipe Santos, Mulahusejnović, Mešanović, Tavares. Trener: Darko Milanič.

FC BAD RADKERSBURG: Andrejč, Vindiš, A. Dodlek, Drevenšek, Vrhunc Pfeifer, Cesar, Sprečo, Želko, Trstenjak, Lovrečič, Bizjak. Igrali so še: Fajfar, Mencigar, Javornik, Katan, Krešo, Beganović, Barbič. Trener: Marinko Šarkezi.

Maribor - Bad Radkersburg 8:1

Bajde 2x, Zahović 2x, Dervišević, Tavares, Mulahusejnović, Mešanović; Trstenjak.

Gostje Mariborčanom niso mogli parirati in to se je izkazalo v visokem rezultati. Vijoličasti so avstrijskemu četrtoligašu zabili kar osem zadetkov, s po dvema zadetkoma v prvem polčasu sta se izkazala Bajde in Zahović, po enega pa so dodali Dervišević, Tavares, Mulahusejnović in Mešanović. Častni gol za goste je zadel Jernej Trstenjak.

FOTO: Jure Banfi

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice