Nogometaši Maribora so se pozno zvečer že vrnili iz vročega gostovanja v Mostarju. Marcos Tavares za Mariborinfo izpostavil odlično fizično pripravljenost.

Mariborski nogometaši so si včeraj na izjemno vročem gostovanju v Mostarju priborili izjemno popotnico za povratno srečanje. Zvečer, okrog polnoči, pa so že prispeli na mariborsko letališče. Proti prvakom Bosne in Hercegovine, ekipi Zrinjskega, sta za zmago 2:1 zadela Luka Zahović in kapetan Marcos Tavares iz enajstmetrovke, ki je ob prihodu domov spregovoril za Mariborinfo.

Tavares za Mariborinfo: Boljše smo prenašali vročino kot pa domačini

"Vedeli smo, da bo v Mostarju težko. Ampak na tekmo smo se odlično fizično pripravili, mentalno pa definitivno na zmago. Dobra fizična pripravljenost je zagotovo presenetila Zrinjski, kajti zdelo se je, da so oni veliko slabše telesno pripravljeni od nas. Mariborčani smo vročino v Mostarju veliko bolje prenašali kot domačini. Z rezultatom smo lahko zelo zadovoljni, saj vedno gremo na zmago. V Ljudskem vrtu tudi Zrinjski čaka pekel, mi pa bomo, kljub dvem golom v gosteh, šli na zmago. Da zaključimo poglavje Zrinjski, tako kot se spodobi," je ob prihodu na mariborsko letališče za Mariborinfo povedal Marcos Tavares.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice