Nova sezona, nov dizajn. Nogometaši Maribora se v letošnjo sezono podajajo v novih adidasovih dresih klubskih barv in se tako za nove mejnike še naprej borijo pod okriljem treh črt.

Nogometaši Maribora v novo sezono vstopajo s svežo energijo in novimi dresi, ki tudi tokrat nosijo adidasov pečat. Nemški proizvajalec, ki opremlja najuspešnejše nogometne klube in igralce po vsem svetu, namreč s slovenskim prvoligašem sodeluje že vse od leta 2011 in tako bo še najmanj nadaljnji dve leti, saj so lani podpisali pogodbo do leta 2020.

Legendarna vijolična, na gostovalnih bela
 
Novi dresi se lahko pohvalijo z osveženim dizajnom, vendar še naprej ohranjajo legendarno vijolično barvo, ki jo bo na nekaterih gostovanjih zamenjala bela. Pri njihovi izdelavi so v adidasu uporabili napredne tehnologije, s katerimi bodo nogometaši NK Maribor tudi v najbolj vročih dneh lažje premagovali športne izzive in poskrbeli za odlične predstave na igrišču.

Največji poudarek so namenili kakovosti materiala, ki omogoča visoko stopnjo zračnosti, dodatno pa za učinkovito kroženje zraka poskrbi še tehnologija AdiZero.

Novi adidasovi dresi se lahko pohvalijo z osveženim dizajnom.

Slovenski rekorderji po številu osvojenih lovorik bodo nove drese razkrili danes ob 17.30 v Tirani, na prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za UEFA Europa League proti moštvu FK Partizani. Predstavitev na domačem terenu pa bo v četrtek, 19. julija 2018, ko bo v Ljudskem vrtu ob 20.15 na sporedu povratna tekma.

Nova nogometna sezona prinaša tudi nov dizajn dresov.

Do takrat bodo nove drese lahko oblekli tudi navijači, saj bodo od petka, 13. julija, že na voljo v  spletni prodaji na nkmaribor.com in v Vijol'čni bajti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice