Foto: Proelium
V sodelovanju s fundacijo Goran Dragić in Mestno občino Maribor je v polnem teku obnova košarkarskega igrišča na Taboru. V sklopu projekta #podamigram se je začelo urejanje prvega pametnega igrišča v vzhodni Sloveniji.

Obnova košarkarskega igrišča na Taboru se počasi zaključuje. Projekt #podamigram je bil glavni razlog za začetek urejanje prvega pametnega igrišča v vzhodni Sloveniji. Igrišče bo končano predvidoma konec julija.

Na družbenem omrežju se je že oglasil Goran Dragić, ki je zapisal, da se zahvaljuje vsem, ki delajo na tem projektu in komaj čaka, da bo lahko stopil na igrišče tudi sam. Celotna obnova je v polnem poteka in se bliža zaključku.

Foto: Proelium

»Stroji že veselo brnijo in počasi se groba dela bližajo h koncu. Sledila bo priprava in montaža športne podlage ter ostala zaključna dela, ki bodo predvideno končana v začetku julija. Ker pa govorimo o pametnem košarkarskem igrišču, pa lahko povem, da intenzivno delamo tudi na aplikaciji, ki bo vsem uporabnikom Gogijevega igrišča omogočila tisto pravo izkušnjo, ki jo bo samo igrišče v povezavi z aplikacijo ponujalo,« je zadovoljno komentiral napredek igrišča direktor Fundacije Goran Dragić Nenad Kalamanda.

Iz agencije Proelium sporočajo, da se veselijo napredka glede obnove igrišča in komaj čakajo, da se bodo lahko otroci ponovno družili na igriščih. 

Foto: Proelium

»Veseli smo, da se v mestu čuti to veliko pričakovanje, tako košarkarskih navdušencev kot širše javnosti. Prejemamo veliko sporočil in konec koncev je prisotno neko nestrpno pričakovanje vseh, ki komaj čakajo, da se igrišče otvori,« je povedal vodja poslovnih programov Športne agencije Proelium Damir Battisti.

Pomembno vlogo v celotnem projektu je imela tudi Mestna občina Maribor. V prihodnje upajo, da bodo lahko z vsebinami navdušili otroke in sestavili čim več ekip in dogodkov.

Foto: Proelium

»V prihodnje pričakujemo veliko angažiranost otrok, ekip 3x3 ter udejstvovanj različnih generacij. Želimo si, da bi v prihodnje to igrišče ostalo živo. Želimo si, da bi s skupnimi interesi in različnimi vsebinami negovali to igrišče tudi v prihodnje,« je dodal Battisti.

Foto: Proelium
Foto: Proelium
Foto: Proelium

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dr.Doctor (nepreverjen)

Vsa čast, župan in ekipa! ... to rabimo! ... napredek! ... dajmo končno gledati v prihodnost ... jebeš kavboje, jebeš indijance ... samo, da gremo v isto smer ..

Starejše novice