Foto: Anamarija Valentina Dajnko
Klubsko vodstvo Rokometnega kluba Maribor Branik aktivno sestavlja ekipo za sezono 2021/2022. Po podaljšanju pogodbe s kapetanom Tadejem Sokom je pogodbo podaljšal še nekdanji reprezentančni vratar Gregor Lorger.

Klubsko vodstvo Rokometnega kluba Branik Maribor zavzeto sestavlja ekipo za sezono 2021/2022 in se dogovarja za podaljšanje pogodb z igralci. Sedaj so potrdili, da bo vratar Gregor Lorger tudi v prihodnje branil vijoličasta vrata. 

»Nekdanji slovenski reprezentant se je v dvorano Tabor preselil pred začetkom te sezone in takoj dokazal, da bo zaradi kvalitete in izkušenj pomembna pridobitev za mlado zasedbo Maribora.

Vodstvo se je z 205 centimetrov visokim vratarjem, ki je v tej sezoni Lige NLB na desetih tekmah ob 30-odstotni uspešnosti zaustavil 63 strelov, dogovorilo za enoletno podaljšanje pogodbe,« pravijo v Rokometnem klubu Branik Maribor.

Lorger je pred lanskim povratkom v domačo ligo, številna leta igral v tujini, kjer je nabral neprecenljive izkušnje.

»Vesel sem, da ostajam v Mariboru. Zadovoljstvo ob podaljšanju pogodbe je obojestransko, kar je tudi odtehtalo odločitev o podaljšanju. S polovico sezone v Mariboru sem zadovoljen, tudi v klubu pa so bili zadovoljni z menoj, zato smo se na hitro dogovorili za enoletno podaljšanje pogodbe,« ob podpisu pogodbe poudarja Lorger.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

v drugi ligi ja

Starejše novice