Vezist Maribora je bil tik pred tem, da prestopi v vrste praške Slavie, kar pa se zaenkrat še ne bo zgodilo. Vijoličasti so računali na približno 1,5 milijona evrov odškodnine.

Dino Hotić je eden izmed bolj tržno zanimivih nogometašev Maribora, zato niti ne čudi, da bi v Ljubljani rojeni igralec lahko bil med glavnimi »izvoznimi«  artikli vijoličastih. Kot poroča Ekipa, naj bi bilo za mariborovo desetico že vse dogovorjeno, vijoličastim bi pripadla odškodnina v višini 1,5 milijona evrov, Hotić pa bi se preselil v vrste aktualnih čeških državnih prvakov.

Toda prestop Hotića je očitno obstal na čakanju. Slavia se je namreč v preteklih dneh izdatno okrepila ravno na sredini igrišča, v Prago so se preselili trije izkušeni nogometaši, med katerimi je največje ime zagotovo Portugalec Danny, ki je v preteklih letih nosil dres ruskega Zenita in po devetih letih pustil velik pečat v St. Petersburgu. 

Slavio sta med drugim okrepila tudi Halil Altintop, nekdanji turški reprezentant, ki je svoja najboljša leta preživel v nemškem Schalkeju in Ruslan Rotan, ki je za ukrajinsko reprezentanco vpisal 93 nastopov in se ob tem osemkrat vpisal med strelce. Odgovor na to, kaj vse te okrepitve pomenijo za prestop Hotića, bo verjetno znan v prihodnjih dneh. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice