FOTO: Bobo
Slovenski reprezentanti v alpskem smučanju in najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec so predstavili načrte pred svetovnim prvenstvom v Äreju. Še pred tem Štuhčevo čaka domača tekma v Mariboru.

Ilka Štuhec bo v petek nastopila na veleslalomu za Zlato lisico na Mariborskem Pohorju, kar bo za njo še posebej čustveno. Domača tekma pred svetovnim prvenstvom bi lahko bila dobro popotnica, na Švedskem pa cilja le najvišje.

Na svetovno prvenstvo po nov naslov

»Naslova iz St. Moritza mi nihče ne more vzeti. Tistega ne branim, napadam novega! Mislim bom skušala usmeriti v to, da gre zgolj še za eno tekmo in se s tem čim manj obremenjevati,« napoveduje Mariborčanka, ki se zelo veseli domače tekme.

Doma je najlepše

»Doma tekmovati je vedno najlepše. Če je to v Mariboru, skoraj na mojem dvorišču, je to še toliko boljše. Glede na vse vremenske pogoje, ki nihajo v zadnjem času, je proga odlično pripravljena,« je povedala Štuhčeva.

»Prepričana sem, da bo super dan, z obilo navijanja, in verjamem, da se bomo vse potrudile, da zadovoljimo svoje apetite in tudi publike,« je zaključila najboljša slovenska smučarka po slovesu Tine Maze

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice