Nardin Mulahusejnović je prekinil pogodbo z Nogometnim klubom Maribor. 22-letnega napadalec se seli k drugemu slovenskemu prvoligašu.

Vodstvo Nogometnega kluba Maribor je na spletni strani kluba potrdilo, da bosanski napadalec v prihodnji sezoni ne bo več nosil vijoličastega dresa. Nardin Mulahusejnović zapušča Ljudski vrt in se seli na Bonifiko, so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Mulahusejnović je bil v vrstah vijoličastih od poletja 2018. V tem času je zbral šest nastopov, odigral 210 minut in dosegel en zadetek. 

22-letni napadalec in nekdanji član mlade reprezentance Bosne in Hercegovine si v dveh sezonah ni uspel priboriti večje minutaže na igrišču, zato je bil sklenjen dogovor o prekinitvi pogodbe. Nov izziv pa bo v prihodnji sezoni iskal pri drugem slovenskem prvoligašu, in sicer pri Kopru. 

»Žal mi je, da nisem uspel doživeti več trenutkov na igrišču, sem pa v Mariboru pridobil številne nove, koristne izkušnje, za kar sem hvaležen vsem v klubu. V želji po bolj rednem igranju in dokazovanju sem želel nov izziv, zato verjamem, da pomeni selitev v Koper pravo potezo, saj gre za ambiciozen klub, s prav tako odličnimi pogoji za delo in napredek. Vsem, ki imajo radi Maribor, mojim dosedanjim soigralcem in klubu pa želim čim boljše rezultate v prihodnosti,« je ob slovesu dejal Mulahusejnović, ki se je že pridružil novim soigralcem ob začetku priprav na novo sezono.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice