Nogometaši Maribora so danes klonili proti Bravu, kar je bila očitno kaplja čez rob. Darko Milanič je športnemu direktorju ponudil svoj odstop.

Atmosfera v Mariboru, kar se tiče nogometa, je v zadnjem času zelo negativna. Podobno je bilo tudi danes, ko je bilo slišati precej žvižgov iz tribun, svoje pa so dodale Viole, ki so razobesile transparent in med nogometaše zmetale koščke papirja, ki so ponazarjali denar.

Maribor je še drugič zapored izgubil, po porazu s Celjom, je sedaj sledil še domač poraz proti Bravu z 2 : 1. Po koncu srečanja je v studiu RTV Slovenija na vprašanja voditelja Simona Šparavca odgovarjal Darko Milanič. Beseda je nanesla tudi na trenerjevo odgovornost ob slabih rezultatih, Milanič pa je povedal, da je športnemu direktorju Zlatku Zahoviću ponudil svoj odstop. Na vprašanje, če je nepreklicno odstopil, pa pravega odgovora ni bilo. Več bo verjetno znanega že v prihodnjih urah oziroma dneh.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Spellbound Dizzy (nepreverjen)

Na vprašanje, če je nepreklicno odstopil, pa pravega odgovora ni bilo.
Takšna situacije je bila že večkrat, vendar je vedno imel podporo direktorja Zahovića, ki ga ščiti........

komunistka Olga (nepreverjen)

pare
pare
pare svuda oko nas

Čergoli (nepreverjen)

Ribar odhaja v lov na sluzate lignje!!!!

Kritik (nepreverjen)

Zahovič je naredil napako že avgusta ko ni sprejel odstopa . Sedaj naj tudi on odstopi. Koliko denarja je bilo vrženega v nič ? NK MARIBOR takoj prodati !

rerok (nepreverjen)

Pa saj ni kriv za poraz Milanič, krivi so nogometaši BRAVA, ki niso spoštovali našega "favorita".

Starejše novice