Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je predstavil seznam igralcev, ki se bodo potegovali za nastop v prihajajočih kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo.

Pred slovensko nogometno reprezentanco je prvi cikel kvalifikacijskih tekem za svetovno prvenstvo, ki bo leta 2022 v Katarju.

Selektor Matjaž Kek je danes predstavil seznam igralcev, na katere bo računal na tekmah proti Hrvaški, Rusiji in Cipru, ki so na sporedu 24., 27., in 30. marca.

Na teh tekmah ne bo še vedno poškodovanega Benjamina Verbiča, vrača pa se izkušeni Bojan Jokić. Vprašljiv je tudi nastop Jake Bijola, ki je v karanteni v Hannovru. Eden od treh vratarjev pa bo Olimpijin Žiga Frelih. Na Kekov seznam se vrača tudi Luka Zahović.

»Skozi tekme v ligi narodov nam je uspelo sestaviti homogeno jedro igralcev, ki so ob solidnem rezultatu poskrbeli za to, da lahko z nekim optimizmom in z veliko željo in motivom pričakujemo začetek teh kvalifikacij,« pravi Kek, ki bo prve igralce zbral v nedeljo, preostanek pa v ponedeljek.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice