FOTO: Jure Banfi
Nekoč zabijal za Maribor, zdaj zabija za Velež, bo v kratkem za Kitajce?

Nekdanji nogometaš Mure in Maribora Nusmir Fajić trenutno igra v dresu Veleža iz Mostarja, kjer je le na 14 tekmah zabil kar 18 golov. Njegove strelske podvige so opazili tudi drugi klubi, zato ne čudi, da se zanj zanimajo klubi iz celega sveta.  

Za Fajića naj bi se najprej zanimali klubi iz prve lige Bosne in Hercegovine, zdaj naj bi se v igro vpletel celo klub iz Kitajske. Nekateri bosanski mediji pišejo, da naj bi Kitajci za 32-letnega napadalca ponujali med milijon in 1,2 milijona evrov, Sport Avaz pa piše, da romunski mediji omenjajo celo odškodnino v višini 1,5 milijona evrov. 

FOTO: Bobo

Po poročanju tujih medijev naj bi ta mamljiva ponudba prišla iz kitajskega kluba Dalian Transcendence, ki ga je nekoč vodil Ermin Šiljak, zdaj pa je trener napadalčev rojak Dželaludin Muharemović. Zanimivo je, da Dalian trenutno igra šele v tretji kitajski ligi. A očitno si lahko privoščijo milijonske okrepitve.

V klubu iz Mostraja med tem dodajajo, da se njim Kitajci še niso oglasili. Fajić je sicer leta 2016 že igral na Kitajskem, ko je zabil devet golov na 21 tekmah v dresu kluba Xinjiang Tianshan Leopard.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice