V podjetju Carthago so s prestižnima znamkama Carthago in Malibu prepričali tudi šampiona svetovnega kova Tadeja Pogačarja, zmagovalca dirke Tour de France 2020.

V Odrancih je bilo danes svečano. V podjetju Carthago so danes Tadeju Pogačarju predali vozilo Carthago c-compactline, ki je proizveden v obratu v Odrancih.

Pogačar je lansko leto na slovenskem dvoboju Dirke po Franciji premagal Primoža Rogliča. Ko je že kazalo, da je Roglič že opravil delo in bo v kronometru le potrdil zmago, je prišla Pogačarjeva sobota.

V vožnji na čas je osupnil ves svet, navsezadnje tudi samega sebe in v enem najbolj epskih napadov v zgodovini prišel na kolesarski Everest.

»Danes sta se združila zmagovalca, ki sta ubrala prave poti. Z današnjim dnem postavlja Carthago nov mejnik, saj v Carthago vstopa en najuspešnejših mladih športnikov. Povem lahko, da je Tadej Pogačar edinstven in fenomenalen ter nam je v čast sodelovati z njim,« je povedala direktorica Sandra Županec.

Ni človeka, ki ga ne bi poznal

Pogačarja je pozdravil tudi župan Ivan Markoja, ki mu je namenil nekaj spodbudnih in pohvalnih besed ter mu predstavil najmanjšo občino v Sloveniji. Izročil mu je tudi »odranski« denar.

»Mislim, da v naši občini ni človeka, ki ne bi poznal uspehov Tadeja Pogačarja. Še naprej mu 1700 občanov občine želi, da bi se njegovi razvoji in pobegi postoterili,« je povedal župan.

Nekaj besed je zbranim namenil tudi Pogačar, ki si je zaslužil glasen aplavz, ko je podjetju predal podpisano rumeno majico iz dirke po Franciji in jo »zamenjal« za avtodom.

»Danes je res lep dan, nisem pričakoval takšne predstavitve. Sem res presenečen in vesel, da bom lahko odslej vozil ta avtodom od podjetja Carthago,« je ob tem povedal Pogačar.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice