Slika je simbolična.
Mura bo v četrtek odigrala peto evropsko preizkušnjo sezone, v Murski Soboti gostuje litovski Žalgiris. Si tekme ne boste ogledali na stadionu? Brez skrbi, spremljali jo boste lahko na malih ekranih, ne glede na to, naročnik katerega operaterja ste.

Nogometno državno prvenstvo je s poletno menjavo glavnega partnerja zamenjalo tudi matično televizijo. S tem pa je naletelo na precejšnjo nejevoljo tistih, ki zdaj prenosov ne morejo spremljati.

Štiri tekme vsakega kroga Prve lige Telemach prenaša Sportklub, ki pa je viden zgolj naročnikom operaterja Telemach. Ista televizija je to poletje prenašala večino evropskih tekme slovenskih klubov, tudi Mure.

Slovenski državni prvak je v uvodnem krogu kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov izločil severnomakedonsko Shkëndijo, v drugem krogu pa se je dobro kosal z Ludogorcem.

Mura z Žalgirisom pred kamerami Planet 2 

Serijski prvaki Bolgarije so si z goloma v končnici povratne tekme zagotovili nadaljevanja boja za elitno tekmovanje, Mura pa se je preselila v kvalifikacije UEFA Evropske lige. Nasprotnik črno-belih bo litovski prvak Žalgiris.

Četrtkov obračun v Fazaneriji se bo pričel ob 20. uri. Če si tekme ne boste ogledali na tribunah, pa jo boste lahko spremljali pred malimi ekrani.

Tudi če niste naročnik Telemacha, saj si bo dvoboj moč ogledati na Planet 2, ki je dosegljiv v osnovnih paketih vseh operaterjev.

Kakšen bo razplet prvega spopada Mure in Žalgirisa? Bodo Sobočani v Litvo odpotovali s prednostjo?

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Hejho (nepreverjen)

Jebala vas mura lukarski portal.

Od danes naprej vas blokiram.

Starejše novice