Poškodovani Klemen Kosi je včeraj že stopil na smuči.

Alpski smučar je pred dobrima dvema tednoma zaradi grdega padca na smuku za svetovni pokal v Bormiu končal v bolnišnici, a že počasi okreva.

V UKC Ljubljana so nato potrdili zlom kosti nosu in leve ličnice. Narejene so bile tudi dodatne preiskave, ki pa so sume na poškodbo vratne hrbtenice ovrgle.

Že začel trenirati ...

A Kosi je včeraj zopet stopil na smuči in že začel trenirati. V ponedeljek se odpravlja v Wengen, kjer sicer na smuku ne bo nastopil, bo pa čas izkoristil za trening in ohranjanje stika s karavano ter reprezentančnimi kolegi.

»Zdravljenje Klemna Kosija po hudem padcu na smuku v Bormiu lepo napreduje. Po tednu počitka je začel s kondicijskimi pripravami, danes pa je prvič po nesreči brez večjih težav stopil na smuči. V naslednjih dneh ga čakajo treningi slaloma in superveleslaloma. V ponedeljek bo s trenerjem Petrom Penom odpotoval v Wengen. Na smuku sicer ne bo nastopil, vendar bo tam opravil najboljši trening in tako ostal v stiku z ostalimi fanti,« je v izjavi za javnost zapisala Smučarska zveza Slovenije.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice