Mariborčana Luka Zahović in Matjaž Kek proglašena za najboljšega mladega nogometaša v Sloveniji in najboljšega trenerja.

Slovenski športni časnik Ekipa SN je v svojem izboru za naj nogometaša leta s priznanjem za najboljšega mladega nogometaša in najboljšega trenerja okitila Mariborčana Luko Zahovića in Matjaža Keka. Najboljši slovenski nogometaš v letu 2016 je Jan Oblak, ki je bil za najboljšega razglašen drugič zapored.

Med najboljšimi tudi Timi Max Elšnik in Dino Hotić

Za napadalcem Maribora Luko Zahovićem je v izboru za najboljšega mladega nogometaša v preteklem letu drugo mesto zasedel Grega Sorčan, tretje pa Domen Černigoj. Na četrto mesto se je uvrstil vezist Maribora Dino Hotić, na peto mesto pa Štajerec na delu v Veliki Britaniji Timi Max Elšnik, s katerim smo v mesecu septembru opravili zanimiv pogovor.

Kek in Oblak drugič zapored najboljša

Za najboljšega trenerja je bil drugič zapored proglašen Mariborčan na klopi Reke Matjaž Kek. Prehitel je selektorja slovenske reprezentance Srečka Katanca, trenerja Maribora Darka Milaniča, Luko Elsnerja in Tomaža Petroviča.

Najboljši slovenski nogometaš v letu 2016 je bil po mnenju EkipeSN vratar Atletica in slovenske reprezentance Jan Oblak, ki je naziv osvojil že lani. V glasovanju je za seboj pustil Josipa Iličića, Kevina Kampla, Valterja Birso in Jasmina Kurtića.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice