Slaba in dobra novica: Jana Mlakarja ne bo med kandidati za pot v Ljubljano, toda premor ne bo predolg, sporočajo iz Nogometnega kluba Maribor.
Jana Mlakarja ne bo med kandidati za pot v Ljubljano, toda premor ne bo predolg.

Po predvidevanjih je trenutek, ko je moral z igrišča že v začetnem delu sobotne tekme, pomenil, da mora Jan Mlakar za nekaj časa na prisilni počitek. Pregled je pokazal, da gre za distenzijo zadnje stegenske mišice, so sporočili na uradni spletni strani Nogometnega kluba Maribor.

»Sreča v nesreči. Žal me ne bo zraven na derbiju in naslednji tekmi v Ljudskem vrtu proti Gorici, vendar premor ne bo predolg. Nič ni natrgano, bi pa bilo tveganje resnejše poškodbe ob nadaljevanju aktivnosti preveliko. Sledijo počitek, terapije in delo po individualnem programu, tako da se lahko še pripravim ter pomagam ekipi v finišu jesenskega dela. Fantom pa želim nadaljevanje zmagovite serije,« je za uradno klubsko spletno stran pojasnil osmoljenec dvoboja s Sežančani, ki je že v 12. minuti po teku za žogo na robu kazenskega prostora obležal na tleh.

Seznam manjkajočih v zadnjih tednih je tako še podaljšan: Nemanja Mitrović, Martin Milec in zdaj še Jan Mlakar. Višja sila se je vmešala na neprijeten način, tudi po spletu nesrečnih okoliščin. 

V Ljudskem vrtu dodajajo, da ekipa ostaja na svoji poti, z dodatnim motivom in navdihom po petih zaporednih zmagah. S potrjevanjem moči kolektiva, ko vsak prevzame ob svojem delu še trud za soigralca. 

Odločno v četrtek v Ljubljano, začetek derbija ob 16.45.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Financiranje o… (nepreverjen)

Financiranje od KURALT STEFKA
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Starejše novice