FOTO: dvsc.hu
Iz klubskih pisarn Maribora je danes prišla novica o prvi okrepitvi Maribora. V Ljudski vrt se vrača Rene Mihelič.

Maribor je danes predstavil prvo zimsko okrepitev. V Ljudski vrt se je vrnil nekdanji kapetan Maribora in nogometaš, ki je veljal za enega največjih biserov vijoličastih. Ta je leta 2010 prestopil v portugalski Nacional, nato pa igral še za Levski iz Sofije, Zavrč, Debrecen, Hapoel Raanano, Rigo, Chennaiyin FC, Delhi Dynamos in Persib Bandung.

V članskem moštvu je Maribora je debitiral, ko je bil star 17 let, 2 meseca in 54 dni, v petih sezonah pa je za vijoličaste odigral 173 tekem in dosegel 25 zadetkov.

"V klubu smo analizirali trenutno situacijo in ocenili, kaj še narediti, da bi povečali konkurenco v moštvu. Potrebujemo dodatne izkušnje in značaj, da v kriznih trenutkih tekme ohranimo zbranost, kvaliteto. Prepričan sem, da ima Rene vse to. Igral je v odličnih ligah, pridobil dragocene izkušnje. Je otrok Maribora in za takšne so vrata vedno odprta," je za spletno stran Maribora pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Zanimivo..mladi ne dobijo priloznosti razen enega zz jr...kupuje pa se odsluzene veterane .....upam da se pokaze.srecno
Cas bo pokazal svoje..igre ni..rezultat se je..ljudi je vedno manj na tekmah

Dravski gusar (nepreverjen)

Sramota Zaho, igralca, ki ne more za naso blokovsko ekipo Igrat pripelje, a mlade nadobudne igralce mece v kos. Sramota!

Adijo si Zaho!

Jelko (nepreverjen)

Rene ni bil dovolj dober za NKMB ko je bil v najboljših letih ....sedaj pa ga bodo kupili za gretje klopi . Komu bo padla provizija ?

Rumpeštilsky (nepreverjen)

Kaj mislimo naslednjo sezono igrati v veteranski ligi?

Starejše novice