FOTO: Mediaspeed
Po poročanju italijanskih medijev naj bi bil prestop Luke Zahovića iz Maribora v Lecce tik pred sklenitvijo. Njihov športni direktor naj bi danes v Mariboru zapečatil prestop napadalca, ki bi vijoličastim prinesel rekordni zaslužek.

Po poročanju italijanskega portala SoloLecce.it, ki je dobro seznanjen z dogajanjem v novopečenem italijanskem prvoligašu Lecceju, se je športni direktor Mauro Meluso mudil v Celovcu, kjer si je ogledal tekmo slovenske nogometne reprezentance. Vse z namenom, da bi v akciji videl člana svojega kluba Žana Majerja, predvsem pa glavno prestopno tarčo Luko Zahovića.

Na njegovo žalost na obračunu s severnimi sosedi nista igrala ne Majer in ne Zahović, je pa Meluso izkoristil priložnost in pobližje spoznal 23-letnega napadalca.

Rekordna prodaja Maribora

Športni direktor Lecceja se je iz Celovca preselil v Maribor, kjer naj bi se mudil danes in po pisanju omenjenega portala zapečatil nakup Zahovića, za katerega bodo vijoličasti iztržili kar tri milijone evrov odškodnine. To bi bila najvišja prodaja v zgodovini NK Maribor. Lenartčan Majer pa bi tako v klubu dobil štajersko družbo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice