Mariborčani lahko v okviru projekta #gibajmaribor izbirate kar med 15 različnimi brezplačnimi vadbami.

Da je gibanje še kako pomembno v našem vsakdanjem tempu življenja, nas opozarjajo številne študije in organizacije. Mestna občina Maribor in Športna zveza Maribor sta združili moči in Mariborčanom ponujata kar 15 brezplačnih vadb v okviru projekta #gibajmaribor.

Športno mesto s športom in rekreacijo za prebivalce

»Zadali smo si projekt, ki bo Maribor pripravil do gibanja. Rekreativnega. Ljubiteljskega. Zmernega ukvarjanja s športom. Projekt #gibajmaribor je nastal na pobudo Športne zveze Maribor, njegov namen pa je promocija rekreativnih in množično-športnih prireditev v mestu. Z njim želimo opozoriti na pomen gibanja v vsakdanjem življenju in pomembnost športa za naše mesto. Maribor je v svoji podobi vedno nosil identiteto športnega mesta. In tako lahko ostane tudi v prihodnje, če bomo tudi ljudje tega mesta živeli s športom in rekreacijo. Vsak dan, vsak zase in skupaj,«  so zapisali na uradni spletni strani projekta #gibajmaribor.

Program s pestrim izborom vadb

Tek, ples, samoobramba za odrasle, vodna košarka, lokostrelstvo, ritmična gimnastika za odrasle, hip hop za mame so le ene izmed ponujenih brezplačnih vadb, ki potekajo vse do meseca decembra, po različnih lokacijah v mestu.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Himen (nepreverjen)

To je samo Facebook rekreacija ,ker drugače nikjer ne piše kje se lahko prijaviš ! Napišite kontaktno številko za prijave in lokacije !

Starejše novice