Mariborski nogometaši so se z mariborskega letališča odpravili v Antalyo, kjer jih čakajo naporne dvotedenske priprave. V Turčijo poleg poškodovanega Vilerja ne potuje Kabha, ki je pred prestopom v tujino.

Na osrednji del priprav je odpotovalo 28 nogometašev Maribora. Potniki so Handanović, Obradović, Cotman, Irgolič, Milec, Hodžić, Šuler, Rajčević, Doumbia, Ivković, Uskoković, Kolmanič, Vrhovec, Pihler, Dervišević, Ahmedi, Bohar, Vršič, Bajde, Kramarič, Hotić, Tavares, Mešanović, Zahović in Mlakar. Med potniki so tudi trije člani mariborske nogometne šole, Luka Koblar, Nino Žugelj in Nick Hanik Horvat.

Klub potrdil, da je Kabha pred odhodom

Po pričakovanjih in napovedih je v Mariboru ostal levi bočni branilec Mitja Viler, ki se ubada s poškodbo in bo doma opravljal terapije. Klub pa je potrdil današnje poročanje, da bo Maribor v kratkem zapustil Marwan Kabha. Ta namreč ni na seznamu potnikov, prav tako pa so na uradni spletni strani kluba zapisali, da je izraelski vezist pred prestopom v tujino.

Med potniki ni tudi Aleša Mertlja, Sunnyja Omoregia, Dejana Vokića, Ranka Moravca in Adnana Ahmetovića, ki si iščejo nove sredine. Mariborčani bodo v turškem Beleku ostali vse do 10. februarja, to pa so že sedme priprave na tem prizorišču.

Izraelski mediji poročajo, da bo Kabha kariero nadaljeval v domovini. Najbolj naj bi zanj zagrizla Hapoel Haifa in Hapoel Be'er Sheva, odškodnina pa naj bi znašala okoli 400.000 evrov. Po poročanju Ekipe pa naj bi se zadnji hip v boj vključil še Maccabi Tel Aviv, ki naj bi za izraelskega reprezentanta ponudil višjo odškodnino, kot Hapoel Be'er Sheva.

Po informacijah enega izmed uporabnikov foruma navijačev NK Maribor , naj bi v primeru slovesa Kabhe Dudu Dahan Mariboru zagotovil njegovo zamenjavo. Tako naj bi se v NK Maribor preselil 23-letni Ben Reichert, ki je trenutno član belgijskega Zulte Waregema, a tam ne igra.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice