FOTO: Jure Banfi
Odbojkarice Nove KBM Branika so še tretjič zapored in šestnajstič v zgodovini postale državne prvakinje.

V odločilni peti tekmi finala so v Novi Gorici premagale GEN-I Volley s 3:1 (21, -22, 17, 18), s tem pa so finalno serijo dobile s 3:2. Bankirke so tako že tretjo leto zapored najboljše odbojkarice v državi.

Potem ko so bankirke v finalni seriji že vodile z 2:0, so Novogoričanke dobile dve naslednji in izsilile peto srečanje, na katerem so imele še prednost domačega igrišča. Številni so status favoritinj v odločilni tekmi pripisovali Novogoričankam, a se Mariborčanke s tem niso obremenjevale.

V odločilni, peti tekmi, so bile večji del dvoboja boljši tekmec in so se povsem zasluženo veselile novega, že šestnajstega naslova državnih prvakinj.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Bravo punce in strokovni stab in Iza.upam da vas vodstvo posteno nagradi in premira!!!borba do konca polno gledalcev in interes medijev in kanta v mb.super da se je pojavil ta gen i in da ni ostalo samo na dvoboju kamnik mb.to pa je tudi opomba za nas klub in vodilne da ostali delajo in da ni nic vec samoumevno.se bo treba vec z klubom ukvarjat kot privat....
Od weba naprej.......
Bomo videli kako bo v prihodnje in kaj bo cas pokazal.srecno vsem

Starejše novice