Foto: Jure Banfi
Še pomnite Izo Mlakar? Korošica je do prekinitve odbojkarske kariere zaradi študija medicine navduševala v dresu Nove KBM Branik in Slovenije, zdaj pa se po več kot dveh letih premora vrača na parket.

Mariborske odbojkarice bodo v nadaljevanju sezone močnejše, Bruno Najdič bo lahko po več kot dveletnem premoru vnovič računal na odlično Izo Mlakar.

Danes 27-letna Korošica se je od odbojke »poslovila« po koncu sezone 2019/20, ko se je odločila posvetiti študiju medicine, zdaj pa se korektorica vrača v vrste kluba, za katerega je prvič zaigrala že leta 2012.

»Iza Mlakar, večkratna MVP državnih prvenstev in dolgoletna reprezentantka Slovenije, bo po dveh letih premora ponovno oblekla dres OK Nova KBM Branika in se pridružila Mariborčankam v boju za državnega prvaka! Iza dobrodošla doma!« so danes sporočili iz štajerske prestolnice.

Iza Mlakar je z Mariborčankami osvojila pet naslovov državnih prvakinj, ob štirih pokalnih lovorikah pa je bila s soigralkami dvakrat najboljša še v srednjeevropski ligi. Leta 2017 in 2018 so jo ljubitelji odbojke izbrali za najboljšo slovensko odbojkarico.

Štajerke, ki so šestnajstkratne prvakinje Slovenije, po desetih krogih državnega prvenstva lovijo vodilne Kamničanke, ki s popolnim izkupičkom bežijo za štiri točke. 

V prejšnji sezoni je bilo izredno tesno, Mariborčanke pa so boj za naslov izgubile na dramatični četrti tekmi in petih nizih.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
44 (nepreverjen)

lepo, veliko uspeha vsem

Starejše novice