Rokometaši mariborskega Branika so včeraj gostovali v Velenju, kjer so se v Rdeči dvorani pomerili z njihovim Gorenjem.

Slavili so gostitelji

Velenjčani, ki so jih Mariborčani v tej sezoni v 3. krogu Lige NLB premagali v dvorani Tabor, so tokrat takoj prevzeli pobudo in hitro povedli z lepo prednostjo. 

Do zaključka prvega polčasa so gostitelji igrali zelo zbrano in na odmor odšli s prednostjo s 16:9. Drugi polčas se je začel z nekaj napakami na eni in na drugi strani. Prednost je do konca še nekoliko narasla in Velenjčani so slavili s 36:21.

»Tekma se žal ni izšla po naših pričakovanjih. Pričakovali smo, da bomo konkurenčni, ampak je že hitro šlo vse v smer Velenja. Gostitelji so nato zaradi svojih izkušenj tekmo mirno pripeljali do konca. To je za nas še ena šola, zdaj pa gremo naprej trdo delati in odpravljati napake, « je po tekmi dejal Izidor Budja.

14. krog Lige NLB:

RK Gorenje Velenje – RK Maribor Branik 36:21 (16:9)

Gorenje: Verdinek 9, M. Kavčič 6, Levc 5, A. Kavčič 5, Haseljić 3, Grmšek 3, Husejnović 1, Bojanić 1, Šol 1, Okleščen 1, Miklavčič 1, Mazej, Šiško, Drobež, Taletović.

Maribor: Budja 6, Ranevski 3, Jerenec 2, Planinšek 2, Sivka 2, Zugan 2, Sok 1, Hočevar 1, Miličević 1, Velkavrh 1, Kocjančič, Štamic, Dosedla, Puc, Kljun, Ferjan.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Tole je zal realnost...lahko zamrnjsjo mio trenerjev ce ni kapacitete.vidi se rezultat in ponizanje na igriscih sirom slo

Starejše novice