Foto: Jure Banfi
Odbojkarice Nove KBM Branika so v 8. krogu srednjeevropske lige premagale Calcit Volley s 3:1.

V Mariboru sta si v srednjeevropskem tekmovanju nasproti stali trenutno najboljši ženski ekipe v državi. Državne prvakinje Nova KBM Branik so gostile Calcit Volley iz Kamnika. Mariborčanke so slavile s 3 : 1 in potrdile prvo mesto na lestvici, poroča STA.

Prvi niz so dobile gostje, potem ko sta bili ekipi dokaj izenačeni, a so imele gostje stalno pobudo. Ob koncu niza so se domače še približale na 20 : 22, a so Kamničanke zadržale prednost in slavile s 25.22.

Foto: Jure Banfi

Drugi niz so dobila dekleta Branika. Ko so povedle s 14 : 11, prednosti niso izpustile iz rok, z odličnimi servisi Ele Pintar, blokom Nine Stojilkovič in napadi Anite Sobočan so servis suvereno pripeljale do konca, še poroča STA.

Domača ekipa je v tretjem nizu popolnoma prevzela prevlado in z zbrano in kontinuirano igro popolnoma nadigrala nasprotnice iz Kamnika.

V četrtem nizu so najprej povedle Kamničanke s 3 : 0, domače pa so izenačile pri 6 : 6. Po novi izenačeni predstavi pa so gostiteljice zatem pobegnile na tri ali štiri točke in prednost zadržale do konca, še poroča STA.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Bravo

Starejše novice