Foto: Jure Banfi
Še ena slaba vest iz Moldavije. Nogometaši Maribora se bodo zaradi bombnega preplaha domov vrnili z zamudo, poroča Večer.

Nogometaši Šerifa in Maribora so sinoči v Kišinjevu obračunali za tretji krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov, po golu v 88. minuti pa so se veselili prvaki Moldavije.

Vijoličasti se zdaj selijo v kvalifikacije UEFA Evropske lige, tam bo tekmec finski HJK. A težave se danes za vijoličaste nadaljujejo že na letališču v Moldaviji.

Kot poroča Večer, je bil čarterski let Maribora v domovino je bil preložen, saj so na letališču v moldavski prestolnici sprožili bombni alarm. Letališče bo zaprto vsaj eno uro.

Menda naj večje nevarnosti ne bi bilo, saj so podobne, večinoma lažne prijave v zadnjem mesecu stalnica.

»Zaradi preloženega poleta iz Kišinjeva in posledično poznejšega prihoda na mariborsko letališče bomo današnji medijski termin z odzivi po tekmi proti Sheriffu organizirali pozneje, kot je bilo predvideno.

Informacije o prihodu bodo dostopne na mariborskem letališču, skušam pa posredovati informacijo glede okvirnega prihoda pred odhodom iz Moldavije,« je sporočil medijski predstavnik nogometnega kluba Maribor Željko Latin.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice