FOTO: Bobo
Matjaž Kek bo prihodnji teden postal selektor slovenske nogometne reprezentance. Siol medtem poroča, da je Mariborčan postavil zanimiv pogoj, ki bo nedvomno navdušil ne le Mariborčane, temveč tudi številne druge navijače.

Poročanju Ekipe so se pridružili še nekateri drugi mediji in vsi imajo trdne informacije, da bo Matjaž Kek znova postal selektor Slovenije. Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović bo s tem zadovoljil apetite javnosti, ki je imela 57-letnega Mariborčana za glavnega favorita za najbolj vroče selektorsko mesto v slovenskem športu.

Kek zahteva: Polovica tekem v Mariboru

O napovedanem ustoličenju Keka za selektorja so se razpisali tudi na Siolovem Sportalu, kjer so dodali zanimive podrobnosti. Po njihovih informacijah naj bi se Mariborčan izkazal kot precej trd pogajalec in za svoje ponovno delo v reprezentanci postavil kar nekaj pogojev.

Matjaž Kek naj bi tako po poročanju Siola vztrajal pri tem, da bo polovico reprezentančnih tekem v prihodnosti gostil Maribor. V Ljudskem vrtu je Slovenije nazadnje igrala pred tremi leti, v dodatnih kvalifikacijah za EP 2016 z Ukrajino. To je bila tudi zadnja tekma Samirja Handanovića v slovenskem reprezentančnem dresu.

Če se bo reprezentanca res vrnila v Ljudski vrt, bo to nedvomno razveselilo ne le vse Mariborčane, temveč tudi številne druge slovenske navijače, ki si iz spomina ne morejo izbrisati evforične novembrske noči leta 2009. Takrat je Slovenija izločila veliko Rusijo in se uvrstila na svoje zadnje veliko tekmovanje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Pravilno

Starejše novice