FOTO: Bobo
Mariborski nogometni strokovnjak Matjaž Kek je v intervjuju za EkipoSN potrdil, da je že opravil pogovore s predstavniki Nogometne zveze Slovenije in da ga selektorsko mesto zanima.

Matjaž Kek je potrdil, da se je ta teden sestal s predstavniki Nogometne zveze Slovenije in da nikakor ni zavrnil zanimanja. Pričakuje, da se bodo v naslednjih dneh in tednih še sestali, želi si pa predvsem čist in konkretno komunikacijo. Ne le na zvezi, tudi med igralci, je izpostavil v intervjuju za športni dnevnik EkipSN.

Kek: Čisto in konkretno. V vseh pogledih

»Izmenjali smo razmišljanje ene in druge strani, izmenjali smo mnenja,« je o sestanku povedal Mariborčan in izpostavil zanj najpomembnejšo stvar: »Pod točko ena hočem čisto in konkretno komunikacijo. V vseh pogledih. Kajti moje prepričanje je, da veliko stvari na tem področju doslej ni bilo dobrih. Morda da tega nimam pravice govoriti, a sem rekel vseeno.«

»Nimam razloga, da bi a priori zavrnil nogometno zvezo in da se z njenim predsednikom ne bi pogovarjal. Še več, želel sem tudi predstaviti svoje videnje vsega tega, zdaj ko sem prost,« je poudaril Mariborčan, ki se je s predsednikom Radenkom Mijatovićem srečal ta torek.

Sestanek je bil »okej«

Dodal je še, da se mu je sestanek zdel »okej« in da se je »dobro počutil«. V prihodnje tako pričakuje dodatne pogovore, konkretno o igralcih pa za zdaj še ni želel govoriti. »Slovenska reprezentanca si zasluži, da za njo vedno igrajo najboljši,« je povedal Kek.

Nogometna zveza sicer molči, a več kot očitno je, da je Matjaž Kek glavni favorit za prevzem selektorskega mesta. Kako se bodo stvari razpletale v prihodnjih tednih bomo vsekakor spremljali, še vedno pa obstaja precej možnosti, da bi v novembrskem ciklusu reprezentanco vodil začasni trener. Za to mesto najvišje kotira Primož Gliha.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice