Po informacijah Nogomanie je bo trener mariborskega kluba Darko Milanič poleti končal drugo ero v Ljudskem vrtu in se ponovno podal v tujino. Če ne bo prišlo do sprememb, naj bi prevzel klub Slovan iz Bratislave.

Že pred časom smo poročali o morebitnih spremembah in o nestabilnih odnosih med športnim direktorjem Zlatkom Zahovićem in trenerjem Darkom Milaničem.

Po informacijah Nogomanie pa naj bi sedaj Milanič prevzel vodenje slovaškega velikana Slovana iz Bratislave, za katerega že igrata Andraž Šporar in Kenan Bajrić. Z Milaničem pa naj bi prišel tudi Novica Nikčević, njegov pomočnik iz časa pri angleškem Leedsu, ki bo prevzel vodenje tamkajšnje akademije, še dodaja nogometni portal.

To bo za Milaniča kar tretji tuj klub, saj je po prvem odhodu iz Maribora leta 2013 dobro leto vodil avstrijski Sturm iz Gradca in 32 dni sedel na klopi omenjenega Leeds Uniteda.

Z Mariborom je osvojil pet naslovov prvaka in štiri pokalne lovorike, v sezonah 2011/2012 in 2012/13 popeljal klub v skupinski del lige Europa in v lanski sezoni v Ligo prvakov, glede na 12 točk prednosti na vrhu lestvice slovenske prve lige, pa bo z mariborskim klubom slavil še 15. naslov prvaka.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice