Maribor je sinoči doživel pravo malo katastrofo pred skorajda nabito polnim Ljudskim vrtom. Norveški prvak Rosenborg je v gosteh zabil kar tri zadetke in vijoličastim skorajda že povsem uničil sanje o ligi prvakov.

Primerno je bilo tudi razočaranje. Na tribunah so se med vzkliki podpore slišali tudi glasni žvižgi. Jezni in razočarani so bili igralci, razpoloženje Darka Milaniča na novinarski konferenci po koncu tekme pa je s fotografijami najbolje zajel naš fotograf Jure Banfi.

Kar nekaj bi si jih oddahnilo, če bi šli z igrišča

»Razočarani smo, ker smo izgubili doma. Nismo imeli izrazitih priložnosti, nasprotnik je zgostil sredino in nam tako onemogočil boljše sodelovanje. Moteče je, da smo imeli slabe rešitve. Bili smo prepočasni,« je bil razočaran trener Maribora, ki je izpostavil slabo igro celotne ekipe. »Najtežje ni, ko je en slab. Menjaš. Ampak roko na srce, kar nekaj takih je bilo danes, ki bi si oddahnili, če bi šli z igrišča.«

»V sredini smo igrali preveč nazaj, pa bi lahko igrali naprej. Zamujali smo. Drugi gol smo dobili iz prekinitve, kar smo vadili zadnja dva meseca priprav. Bili smo pod svojo ravnjo,« je bil jasen Milanič.

Izpostavil napake

»Bilo je ogromno napak. Nepotreben prekršek in slabo posredovanje pri prvem golu, da sploh ne govorim o posredovanju levega bočnega in levega branilca pri tretjem golu,« je 51-letni Izolčan omenil napake PirićaVilerja in Peričića.

»Ne bomo obupali. Vedno smo dobri, da se lahko izvlečemo. V tekme bomo šli boljši, sproščeni in verjamem, da smo sposobni obrniti,« upanja pred povratnim obračunom ne želi izgubiti strateg vijoličastih.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Pohor’c (nepreverjen)

Čas je, da greš. Adijo!

pivo pivec (nepreverjen)

nagnat ga
HALO

In reply to by Pohor’c (nepreverjen)

gost27 (nepreverjen)

Ribič, ribič me je ujel........

Sirotka (nepreverjen)

Bye bye Milanic, brezjajcnik. Sej si ti idiot sestavil ekipo. Pihler in Hotic ja ne moreta igrat za Brusnvik kaj sele za Maribor. Mi rabimo dede na pa babe ko se poserjejo na velikih tekmah.

Starejše novice