FOTO: Jure Banfi
Po zmagi nad Ankaranom in v pričakovanju torkovega derbija z Domžalami je spregovoril Martin Milec.

Desni bočni branilec, ki letos igra v odlični formi, je svojo nalogo dobro opravil tudi na sobotnem gostovanju v Dravogradu. Po tekmi je za klubsko spletno stran delil zadovoljstvo po zanesljivi zmagi, čeprav so Mariborčani Ankarančane zlomili šele v drugem polčasu

»Zdaj smo jo čakali nekaj več časa, kot smo predvidevali, vendar to ne zmanjšuje zadovoljstva. Zmaga je zaslužena, dovolj prepričljiva. Veseli, da smo zadeli več kot enkrat, da smo bili učinkoviti. Lahko bi izkoristili še kakšno priložnost, ampak je skupna ocena pozitivna. Dobro smo stali v obrambi, preprečevali njihove poskuse, najbolj pomembno pa je, da smo zadevali po situacijah, iz katerih v prejšnjih tekmah nismo,« je povedal Martin Milec.

Za začetek zmagovite serije

Dodal je, da ob polčasu pri rezultatu 0:0 v slačilnici ni bilo panike. »Vedeli smo, da smo boljši in da bomo to pokazali. Ko smo zadeli prvič, smo imeli več prostora za naslednje akcije in potem rutinirano privedli tekmo do konca.« Že jutri pa Mariborčane čaka nova težka tekma. V derbiju kroga se bodo pomerili s tretjeuvrščenimi Domžalami, ki so v prvih dveh tekmah spomladanskega dela zabeležili visoki zmagi. S 4:0 so premagali Ankaran, minuli vikend pa še s 3:0 Goričane. Ob prijetnejših temperaturah in zanimivejšem nasprotniku se obeta tudi večja navijaška podpora v Ljudskem vrtu.

»Zdaj ob toplejšem vremenu upam, da bo več gledalcev z nami v Ljudskem vrtu. In da je to napoved zmagovite serije. Zadovoljni smo, potrebovali smo dodaten zagon, ga tudi dobili in zdaj komaj čakamo torek,« je še povedal Milec.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice