Maribor zaseda prvo mesto na prvenstveni lestvici, Mura zaostaja le za točko. To soboto se ob 20.15 obeta izjemno napeta tekma.

Po derbiju je Maribor spet tam, kjer je najraje - na vrhu. »Imamo dober trenutek, 6 zaporednih zmag, tukaj se ne nameravamo ustaviti. Zdaj smo spet na prvem mestu, ki ga več ne želimo izpustiti. Nadaljujemo z upanjem, da vodstva na lestvici ne zapravimo. Pot poznamo, gremo naprej na enak način. Po derbiju se misli že preusmerjajo k tekmi z Muro,« razkriva Rok Kronaveter.

»Derbi se ne igra, derbi se zmaguje. Vzeli smo, kar smo si želeli. Ne spomnim se, kdaj smo imeli toliko priložnosti in preprosto se ni moglo končati drugače. Po prikazanem je razplet pravičen, ne glede na pozne zadetke v končnici,« se derbija še spominja Nemanja Mitrović

A v soboto je že na vrsti Mura. 

»Od tekme do tekme je naše vodilo že ves čas. Tudi v trenutkih, ko nam ni šlo najboljše, enako velja zdaj. Če bo šlo, naj bodo številke zaporednih zmag še višje. Pomembno je samo nadaljevati s trdim delom. Vrnili smo se na prave tirnice, toda daleč je še do cilja. Dovolj smo izkušeni, da se zavedamo, da vmesno vodstvo na lestvici še ne pomeni ničesar. Zato gremo naprej z enako miselnostjo, v soboto je že na vrsti Mura. Smo na pravi poti, toda še 24 tekem je pred nami in zanima nas le zmaga na naslednji,« še dodaja Mitrović.

V soboto v Ljudski vrt. Maribor – Mura. Ob 20.15.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Edino pravilno

Starejše novice