Nemanja Mitrović ne bo potreboval operacije, zaradi zlomljenega nosu pa sledi boj s časom do derbija, so sporočili na uradni spletni strani Nogometnega kluba Maribor.

Zmaga, rekord Jasmina Handanovića, nov strelski mejnik Marcosa Tavaresa, a tudi neprijeten prizor in posledično slaba novica. 

Trenutek, ko je Nemanja Mitrović v 32. minuti dvoboja z Rudarjem po zračnem dvoboju z Dominikom Radićem obležal na tleh, je imel slab obet. Neposredno z igrišča je bil že med tekmo prepeljan v bolnišnico, v ponedeljkovem dopoldnevu pa smo dobili potrditev zapleta s poveljnikom obrambe, so sporočili na uradni spletni strani Nogometnega kluba Maribor.

»Sum, da gre za odprt zlom nosu, je, žal, potrjen. Obravnava je pokazala, da operativni poseg ne bo potreben, sledi pa nekaj dni mirovanja. Zdaj bo najbolj pomembno, kdaj bo oteklina uplahnila in kako bo Nemanja prestal naslednje dni. Na potrditev informacije, ali se bo lahko že v tem tednu vrnil na treninge in igral v derbiju z opornico oziroma zaščitno masko, bo tako še treba počakati,« je pojasnil zdravnik Zmago Krajnc iz klubske zdravniške službe.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice