FOTO: Jure Banfi
Nogometaš Ignacio Cuffaro, ki je v zadnjem letu in pol branil barve ptujskega drugoligaša Drave, je šokiral nogometno javnost z oznanilom, da je zbolel za rakom.

22-letni Argentinec Ignacio Cuffaro je ta teden na Twitterju objavil, da začasno prekinja nogometno kariero zaradi 'najhujše bolezni, ki obstaja'. Dosedanji nogometaš ptujske Drave je zbolel za rakom, a zahrbtni bolezni z optimizmom sporočil, da jo bo premagal in se vrnil na nogometne zelenice.

Bolezen mladega nogometaša je naletela na val podpore in spodbudnih besed tudi takih, ki so to bolezen že premagali. Cuffaro so v domovini z operativnim posegom že odstranili rakasti tumor, operacijo pa je dobro prestal. Hitri nogometaš, ki še čaka na rezultate biopsije, je tako že posvečen svojemu okrevanju.

Cuffaro se je sicer v središču pozornosti znašel lanskega novembra, ko se je njegov oče Cristian obrnil na uredništvo Mariborinfo in potožil, da Ignacio že več mesecev ni prejel plače. V ptujskem drugoligašu naj bi argentinskega nogometaša tudi psihično maltretirali, a je te očitke Nastja Čeh takrat ostro zavrnil. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice