FOTO: Mediaspeed
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je na sinočnjem dogodku v Ljubljani podelil nagrade najboljšim nogometašem v pretekli sezoni. Med nagrajenci več članov Maribora.

Za glavno nagrado - najboljšega igralca sezone, je bil izbran vezist Celja Rudi Požeg Vancaš. Na letošnjem izboru so ob igralcih in trenerjih državnega prvenstva prvič glasove prispevali tudi novinarji in splošna javnost. Za najboljšega mladega nogometaša je bil izbran napadalec Maribora Jan Mlakar. Gol Dina Hotića proti Triglavu pa je bil izbran za najlepši gol sezone.

Za najboljšega trenerja je bil izbran trener Mure Ante Šimundža, za najboljšo igralko prve ženske lige pa članica Pomurja Beltincev Špela Kolbl. Za najboljšega igralca druge slovenske nogometne lige je bil izbran nekdanji član mlajših selekcij Maribora, zdaj pa Radomelj Anel Hajrić. Ta je svojo nagrado med drugim posvetil v tragični nesreči mariborskih nogometašev preminulemu Damjanu Marjanoviću.

Razglasili so tudi najboljšo enajsterico Prve lige Telekom Slovenije v letošnji sezoni, v katero so uvrščeni tudi štirje člani NK Maribor.

Matko Obradović (Mura), Martin Milec (Maribor), Saša Ivković (Maribor), Tilen Klemenčič (Domžale), Klemen Šturm (Mura), Rudi Požeg Vancaš (Celje), Amir Dervišević (Maribor), Senijad Ibričić (Domžale), Jan Mlakar (Maribor), Luka Majcen (Triglav) in Rok Sirk (Mura).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice