Vir: Booking.com
V četrtek je na vrsti srečanje med Muro in PSV-jem iz Eindhovna, ki bo odigrano v Fazaneriji. Podobno kot danski AGF Aarhus pa bodo tudi nizozemski nogometaši začasno stanovali v Mariboru.

Mura se je z zmago nad danskim AGF Aarhusom uvrstila v tretji krog kvalifikacij za Evropsko ligo, kjer jih zdaj čaka nizozemski velikan PSV Eindhoven. 

Za razliko od Dancev bodo Nizozemci v Slovenijo prišli nekoliko kasneje, prebivali pa bodo v poslovnem hotelu Mercure Maribor City Centre, ki je znan tudi kot "stari hotel Piramida". Razlog za to je med drugim tudi ta, da so praktično vse nastanitve v Pomurju, ki bi bile primerne, zasedene.

Po informacijah, ki smo jih pridobili, nogometaši PSV-ja v Murski Soboti v sredo ne bodo opravili uradnega treninga, ampak bodo v četrtek zgolj odigrali srečanje tretjega kroga, ki bo na vrsti v četrtek ob 19.00.

Nizozemski velikan je pred srečanjem z Muro uspel poskrbeti za odmevno okrepitev. V PSV se je preselil en najboljših izraelskih nogometašev Eran Zahavi, ki je zadnja leta igral na Kitajskem. 

Vir: Booking.com
Vir: Booking.com
Vir: Booking.com
Vir: Booking.com
Vir: Booking.com

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Nekaj dela in eur bo od lige evropa v Mb-)

Majstermb (nepreverjen)

Koga brigajo Madzari, gremo Psv gazi Madzarske kurve...

Starejše novice