FOTO: Staš Miljuš
Bodifit, največja fitnes organizacija v Sloveniji, ki praznuje že 20. obletnico, je to nedeljsko dopoldne dokazal, kako fit je mesto in da se ljudje z veseljem udeležijo tudi malce drugačnega športnega dogodka.

Bodifit Švic fest je brezplačen dogodek, ki so ga organizatorji umestili v sam center mesta Maribor, gre pa za nekaj ur popularnih vodenih vadb, ki so jih vodili strokovnjaki tako iz Slovenije in tujine. 

»Zgleda, da Mariborčani, pa tudi vsi ostali, ne gre namreč spregledati podatka, da je na dogodek prišlo kar nekaj obiskovalcev iz drugih koncev Slovenije, potrebujejo in si želijo tovrstnih dogodkov,« pove Marko Geršak, idejni vodja Bodifit programa in organizator dogodka. »Vsekakor smo več kot zadovoljni z obiskom in odzivi« je še dodal.

FOTO: Staš Miljuš

Različne vrste popularnih vadb    

Dogodek je s pilatesom otvoril mednarodni strokovnjak Michael King iz Velike Britanije, katerega licenčne programe učijo v več kot 40 državah vsega sveta, kar je seveda velika čast, saj ima ravno ta vikend tečaje znotraj Bodifit akademije. Skupaj z gospodom Kingom je vadilo okoli 100 udeležencev. Sledil je power justfit, ki mu pravijo tudi skupinski fitnes, torej vadba za moč z utežmi, ki sta jo vodila Bodifit strokovnjaka Goran Pjević in Katja Frol Štefan

Nadaljeval je gost iz Kenije, Teddy Otieno, ki sicer živi v sosednji Avstriji, z vadbo Burn bootcamp. Za popoln zaključek lepega sobotnega dopoldneva pa je poskrbel Marko Geršak z ekipo in vadbo Fusion balance, ki je čudovita body&mind vadbena zvrst, mešanica joge in pilatesa z elementi tai-chi-ja. 

Bodifit je krepko zakorakal v 20. sezono, zato od jutri naprej vabijo ljudi v svoje centre, šest jih je po Sloveniji, na teden brezplačne vadbe, da preizkusijo vse, kar ponujajo. Povpraševanje je namreč tako veliko, da bodo še povečali spekter vadbenih zvrsti in vadbenih ur. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LudiRudi (nepreverjen)

Dajte jim grablje in metle in naj očistijo Maribor tudi na desnem bregu Drave .

Starejše novice