FOTO: Jure Banfi
Sobotni derbi v Ljudskem vrtu, ki bo bržkone odločil boj za naslov državnega prvaka, se nezadržno bliža. To so vse informacije in napotki za sobotni spektakel v razprodanem Ljudskem vrtu.

Razprodano

Jasno je, da bo v soboto Ljudski vrt pokal po šivih. Vsi sedeži so dobili svoje lastnike že 8 dni pred tekmo, kar pomeni, da drugouvrščeno Olimpijo v Mariboru čaka pekel.

Personalizacija

Pristojni organ je za večni derbi tudi tokrat predpisal odlok o personalizaciji. Vstop na stadion je tako mogoč samo s predložitvijo osebnega dokumenta in vpisanimi podatki na vstopnici.

Kdaj na stadion?

Organizatorji tekme svetujejo, da se navijači na stadion odpravijo čim prej. V izogib gneči ob preverjanju dokumentov in drugačnem režimu vstopa bo Ljudski vrt vrata odprl ob 19. uri, torej uro in pol pred tekmo. Iz kluba pozivajo k navijanju že ob ogrevanju.

Brezplačni avtobusni prevoz

Tudi ob tokratnem derbiju bo organiziran brezplačni avtobusni prevoz na vseh avtobusnih linijah, ki vozijo v, iz, skozi mestno središče ali bližino stadiona. Ob predložitvi vstopnice za derbi bo brezplačni avtobusni prevoz potekal od 18. ure do konca voznega reda.

Katere ulice bodo zaprte?

Na dan tekme bo spremenjen režim okoli stadiona. Že do 5. ure zjutraj bodo zaprta parkirišča na Gregorčičevi, Mladinski in Kajuhovi ulici. Od 15. ure do polnoči pa sledi popolna zapora Gregorčičeve, Mladinske, Prežihove, Kajuhove in Vilharjeve ulice.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice