Foto: Jure Banfi
Potem ko je disciplinski sodnik Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič po 9. krogu prve lige Telemach največ kazni, 2600 evrov, zaračunal Mariboru, se je to ponovilo tudi po desetem krogu.

Tokrat bo moral mariborski klub zaradi neprimernega obnašanja navijačev plačati 1500 evrov kazni, so danes sporočili iz nogometne zveze.

Sodnik je novo kazen utemeljil z nešportnim in neprimernim vedenjem navijačev, večkratnim prižiganjem bakel, povzročitvijo prekinitve tekme, metanjem bakel na igralno površino, upošteval pa je tudi predkaznovanost.

Koper je zaradi kršitev predpisov nogometne zveze dobil 360 evrov kazni, Radomlje zaradi več prejetih rumenih kartonov 300, nogometašu Tinu Martiću, članu Aluminija, pa je zaradi ostrega starta nad Žanom Beširjem in prejetega rdečega kartona na tekmi v Kopru dodelil tri tekme prepovedi igranja.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leka (nepreverjen)

Pravilno ! Naj plačajo ,kar so naročili .

rockandroll (nepreverjen)

4100 € na dveh tekmah , torej na mesece stanejo Viole okoli 7000 €,plus kazni v Evropi, pokalu..recimo okoli 70.000 € letno ? Ni kaj, so eden najdražjih 12 - tih igralcev, boljše plačani od večina igralce NK Maribora :)

Starejše novice