Smuka po promocijski ceni in kupončki presenečenja – vse to lahko koristijo ljubitelji strmin in podporniki Ilke Štuhec.

Iz Marproma sporočajo kar dve veseli novice na en mah. Prve se bodo razveselili vsi smučarji, ki prisegajo na mariborsko Pohorje. Smučarske proge se namreč intenzivno zasnežujejo, v znamenju otvoritvenega vikenda pravcate zimske sezone pa bodo vsi smučarji deležni smučarske karte po promocijski ceni le 15 evrov. Poleg same smuke bo vse ljubitelje snežnih strin zagotovo razveselila tudi zabava po smuki (après ski).

Kupončki presenečenja za prvih 500

Druga vesela novice bo razveselila tako smučarje kot tudi ljubitelje smučanja, ki predvsem navijate za naše smučarske ase. No, vsaj tiste, ki navijate za Ilko Štuhec in se boste danes ob osmi uri zvečer udeležili Ilkinega sprejema na Trgu Leona Štuklja. Na stojnici VisitPohorje, ki bo ob današnji priložnosti stala na imenovanem trgu, bo prvih 500 obiskovalcev namreč prejelo posebne darilne kupončke.

»S temi kupončki – vsak obiskovalec bo lahko dobil enega – bodo namreč smučarjem na blagajni pod Pohorjem na voljo tridnevne vozovnice po enotni ceni 15 evrov, ki bodo veljale v soboto, 10. decembra do vključno ponedeljka, 12. decembra. Kupcem bodo omogočale tudi nočno smuko v soboto,« pišejo iz Marproma.

Foto: Pohorje je zakon, Facebook

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice