Oba poškodovana nogometaša nadaljujeta s treningi. Mešanović trenira po samostajnem programu, Ahmedi pa nadaljuje s treningi z ekipo.

Kot smo že poročali tukaj, so nogometaši NK Maribora v soboto igrali prijateljsko tekmo proti hrvaškemu Interju, ki so igrali zelo agresivno in napadalno igro.  Že v prvem polčasu sta morala dva mariborska nogometaša zapustiti igrišče, od koder sta odšla na preiskave v UKC Maribor, Jasmin Mešanović zaradi bolečin v stopalu, Valon Ahmedi pa zaradi bolečin v predelu ramen.

Valon Ahmedi je bil že nekajkrat v situaciji, ko je zaradi poškodb moral prekiniti priprave, vendar tokrat na srečo temu ni bilo tako. Ahmedi je za uradno spletno stran NK Maribor povedal, da je po prekršku padel in začutil bolečine v desnem ramenu, vendar na srečo ni bilo nič hujšega.

"Letošnje priprave so zame zelo uspešne, vesel sem, da imam zaupanje trenerja in soigralcev. Doslej mi gre dobro, tudi počutim se dobro. Upam, da bom ostal zdrav in nadaljeval na takšen način. Rad bi prispeval delež k igram ekipe in upam, da bom obdržal formo na tem nivoju. Ustreza mi ta vloga ofenzivnega vezista, ampak to ni v ospredju. Na vsakem igralnem mestu, ki mi ga trener nameni, se bom potrudil po najboljših močeh. Prav tako kot bom vesel vsake minute, ki jo bom preživel na igrišču,” je povedal Ahmedi.

Ahmedi je prepričan, da če bodo nadaljevali s takšnim delom, bodo rezultati vidni na uradnih tekmah. Usmerjeni so k otvoritvi sezoni in ekipi Zrinjskega. Do prvaka Bosne in Hercegovine čutijo spoštovanje, a so optimistični in verjamejo v napredovanje.

Foto: Jure Banfi

Preberite še

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice