Danes ob 15. uri bo v Ljudskem vrtu potekala novinarska konferenca, na kateri po vsej verjetnosti ne bo govora o jutrišnjem pokalnem finalu, ampak o kadrovskih novicah.

Maribor jutri čaka finale Pokala Slovenije v Celju, kjer se bodo pomerili z večnimi tekmeci. Vtise pred finalnim obračunom sta že strnila Darko Milanič in Dino Hotić, zato je včerajšnje sporočilo o novinarski konferenci v Ljudskem vrtu pomenilo manjše presenečenje. A na današnji novinarski konferenci bržkone ne bo veliko govora o zadnji tekmi v sezoni. Več bo govora o prihodnji sezoni in novih močeh.

Najvišja odškodnina v zgodovini

Tako v zadnjih dneh že vsa Slovenija govori o dogovoru med Mariborom in Celjem glede najboljšega igralca sezone Rudija Požega Vancaša. Odškodnina naj bi celo presegla 400 tisoč evrov in po pisanju Ekipe dosegla znesek 450.000 evrov, kar bi bil najdražji nakup vijoličastih vseh časov.

Toda Celje celotnega izkupička ne bo prejelo. Z nekdanjim agentom Požega Vancaša Miho Mlakarjem imajo namreč Celjani sklenjen dogovor, da si odškodnino od prestopa polovično razdelijo, je poročala Ekipa.

Ružnič prevzel vajeti

Mlakar, sicer agent Jana Oblaka, pa ni več agent najboljšega igralca sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Vajeti Belokranjčeve kariere je prevzel Amir Ružnič, ki zastopa Josipa Iličića, Roberta Beriča, Petarja Stojanovića in plejado nogometašev NK Maribor. Med drugim je Ružnič znan po dobrih odnosih z Zlatkom Zahovićem in velikim sodelovanjem z vijoličastimi.

Vse bo znano ob 15. uri na novinarski konferenci, na kateri pa bi lahko v vijoličastem predstavili še kakšen nov obraz.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice