Foto: Jure Banfi
Policija bo na tekmi med Nogometnim klubom Maribor in Nogometnim klubom Olimpija uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje. Prav tako bodo pred vhodom na stadion izvajali personalizacijo vstopnic.

Na prvenstveni tekmi 21. kroga Prve lige Telekom Slovenija bodo policisti uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in snemanje, z namenom zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov.

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da bodo tehnična sredstva za snemanje uporabljali na krajih, kjer se zadržujejo navijači – v okolici stadiona in na stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Ob tem bodo policisti pred vstopom navijačev na stadion opravljali pregled osebnih dokumentov, ki se morajo ujemati z osebnimi podatki zapisanimi na vstopnici. Policisti pri tem svetujejo, da navijači svoje podatke na vstopnico napišete že doma, da na stadionu ne bo prihajalo do gneče. 

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivajo, da se na stadion odpravijo pravočasno ter da osebna vozila parkirajo na za to določenih mestih.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Legionar (nepreverjen)

Kaj ste rekli ? Kakšen nadzor ! Vandali so preplavili Maribor . Mariborčani AUF .

Starejše novice