FOTO: Mediaspeed
Vse kaže, da bo Zlatku Zahoviću znova uspela prestopna mojstrovina. To poletje naj bi se v Ljudski vrt preselila ena najboljših nogometašev v slovenski ligi - Rok Kronaveter in Rudi Požeg Vancaš.

Zlatko Zahović želi to poletje konkretno okrepiti vijoličasto vrsto. Tako je športni direktor Maribora ob slavju naslova državnih prvakov poudaril, da je nenehno zmagovanje izredno težko in da se v moštvu dogajajo spremembe. Pri tem je nedvomno mislil tudi na prihajajoče okrepitve.

Tako bosta nova člana Maribora postala Andrej Kotnik, ki je na zadnje igral za Gorico, in Špiro Peričić, dosedanji branilec Mure. Oba se v Ljudski vrt to poletje selita kot prosta nogometaša, najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov pa se pri tem ne misli ustaviti.

Ob Kronavetru tudi Požeg Vancaš?

Vse bližje uresničitvi je namreč prestop Roka Kronavetra iz Olimpije v Maribor. Mariborčan je vodstvo ljubljanskega kluba že pred časom obvestil, da si bo po koncu te sezone poiskal nov klub, zato ga je trener Safet Hadžić že izločil iz ekipe in denimo ne bo zaigral niti na četrtkovem finalu pokala. Kot danes poroča Ekipa bi bilo veliko presenečenje, če Kronaveter kariere ne bi nadaljeval v svojem rojstnem mestu, kjer je svojo pot sicer začel na desnem bregu pri Železničarju.

Kronaveter pa naj ne bi bil edina okrepitev. V vijoličastem naj bi svojo kariero nadaljeval tudi najboljši igralec lige po izboru Spinsa v pravkar zaključeni sezoni. Rudi Požeg Vancaš že več prestopnih rokov lovi odhod v tujino, nenehno pa se kot možnost ponuja tudi Maribor.

Po poročanju Ekipe naj bi predstavniki Celja in Maribora že dosegli dogovor o prestopu, ki naj bi bil lahko že kmalu potrjen. Maribor pa bi tako v novo sezono krenil s kar dvema novima virtuozoma na sredini igrišča.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost25 (nepreverjen)

Ja in???

Starejše novice