FOTO: Jure Banfi
Nogometaši Maribora so danes dopoldne odpotovali v Trondheim, kjer jih jutri zvečer ob 19. uri čaka povratni obračun z Rosenborgom. Televizijskega prenosa tudi tokrat ne bo, tekmo pa si boste vseeno lahko ogledali v živo.

Vijoličasti bodo jutri zvečer v Trondheimu lovili zaostanek s 3:1 iz domače tekme v Ljudskem vrtu. Na Norveško je odpotovalo 22 nogometašev, in sicer Pirić, Handanović, Cotman, Ivković, Rajčević, Peričić, Viler, Milec, Klinar, Vrhovec, Cretu, Ogrinec, Hotić, Kramarič, Žugelj, Požeg Vancaš, Kotnik, Kronaveter, Tavares, Zahović, Mešanović in Mulahusejnović. 

Prvič letos je za evropsko tekmo pripravljen Luka Zahović, medtem ko je Aleks Pihler zaradi poškodbe odsoten. Martin Milec in Andrej Kotnik, ki sta se prav tako ubadala z lažjimi poškodbami, sta zraven in bosta po vsej verjetnosti nared za tekmo. Zaradi poškodb manjkajo Kolmanič, Santos in Uskoković, Dervišević, Bajde ter Koblar so ostali izven kadra.

Prenos bo zagotovljen

Televizijskega prenosa tudi tokrat ne bo, bodo pa v mariborskem nogometnem klubu poskrbeli za vse svoje privržence. Podobno kot že tekmo z AIK-om si bo tekmo mogoče ogledati prek uradne spletne strani NK Maribor oziroma prek njegove facebook strani. Tekma se bo začela ob 19. uri, neposredni prenos dogajanja v Trondheimu pa se bo pričel že nekaj minut prej.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mariborcan1970 (nepreverjen)

A je Maribor še v Sloveniji??? Zakaj plačujemo RTV SLO???

Starejše novice