Foto: Nogometni klub Maribor
Za nogometaše Nogometnega kluba Maribor prihaja novo obdobje. Občutki so dobri, pravo sliko bodo pokazali rezultati na bližajočih se tekmah, pravi novi trener.

Ti dnevi so za Nogometni klub Maribor čas prenove. Tudi Ljudski vrt že počasi dobiva novo podobo in vodstvo kluba upa, da bodo z novim trenerjem nekaj podobnega dosegli še na igrišču.

Sprememba je sledila v pravem času, pravijo v klubu, saj ima ekipa na čelu z novim trenerjem Simonom Rožmanom zaradi reprezentančnega premora na voljo dovolj časa, da se navadi na nove zamisli in ideje nekdanjega stratega hrvaške Rijeke.

Visoka pričakovanja

Vsi v klubu imajo visoka pričakovanja, kar se za klub, kakršen je Maribor, tudi spodobi, pravijo v Ljudskem vrtu.

Podobno, kar od njega pričakuje nov športni direktor, nekdanji igralec zasedbe vijoličastih Marko Šuler, pričakuje novi trener tudi od svojih igralcev. Predvsem zavzetost in profesionalnost.

»Pred nami je zanimiv, zahteven projekt. Temeljil bo na našem medsebojnem odnosu, največ stavim na to, predvsem v začetku. Potem pa gremo k vsebini. Vsak dan se bomo ukvarjali s tem, da bi bili boljši, uspešnejši, bolj dinamični, bolj učinkoviti. Šli bomo korak za korakom pri postavljanju zadev do končnega cilja. So pa temelji dobri, fantje imajo ogromno potenciala, da bi bili uspešni,« za klubsko spletno stran sporoča Rožman.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice